Beats

Veruit de dienst waarvoor mensen mij het vaakst benaderen. Ik ben in 2018 begonnen met het maken van beats en dat sindsdien altijd blijven doen. Bij elke beat onstaat er magie in mij, het doet mij goed voelen.

Sinds mei 2021 is Beats by Keum een officieel geregistreerd bedrijf en heb ik dat wat begon voor de fun, omgezet in iets serieus. De beat maakt de track voor een groot gedeelte en dus is een catchy beat onmisbaar voor de mensen die willen groeien in de muziekwereld. Mijn main genre is HipHop, maar andere stijlen ga ik zeker niet uit de weg. Keum, mijn bijnaam, is iemand die de (beginnende) artiest maar al te graag wilt helpen met doorgroeien.

Beats Zoeken!

Mixing & Mastering

Op 20 juni 2020 de opleiding 'Professional Music Production' bij Musicasa met voldoening beëindigd. Hier heb ik geleerd het hele muzikale proces te begeleiden en dus daar waar nodig te ondersteunen. Door te doen en te experimenteren, feedback te vragen en te verwerken heb ik al meerdere projecten mogen mixen en masteren voor verschillende artiesten.

Voor zowel FL Studio als Logic Pro ben ik beschikbaar voor mix en master projecten. Benieuwd naar wat ik al gedaan heb voor klanten? Klik hier. Ben je op zoek naar een duidelijke sound en wil jij met iemand werken die weet waar wat nodig is om jouw project meer sprankeling te geven? Neem dan contact met mij op zodat we het kunnen hebben over jouw aanstaande project!

Service Aanvragen!Studiotijd

Wil jij de volgende stap zetten in de muziek? Droom jij van het uitbrengen van nummers maar beschik je niet over de juiste apparatuur of kennis? Of misschien heb je al precies in gedachte wat je wilt alleen ontbreekt er een ruimte in jouw omgeving om dit te doen?

Voor de regio Zevenaar en Arnhem ben ik goed bereikbaar en kun jij terecht om jouw nummers op een professionele manier op te nemen. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en staat klaar om jouw stem te verwelkomen. Gevestigd in Lobith, Gelderland. Boek nu een sessie mét of zonder Keum en ga aan de slag!

Studio Boeken!

Grafisch Ontwerp

Keum heeft naast de deeltijdstudie 'Professional Music Production' nog een beschikbare skill. Hij doet namelijk de hbo opleiding 'Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zijn richting binnen deze studie : Content Design.

Deze eigenschap combineert hij met muziek. Dit zorgt ervoor dat jij als artiest terecht kunt om professioneel en aantrekkelijk ogende content aan te vragen. Een goede album cover of promotiemateriaal voor jouw aankomende single is van levensbelang voor het slagingspercentage. Ook bereik je een groter publiek met content die luisteraars aantrekkelijk vinden, als het er gelikt uitziet dan klikken mensen er nou eenmaal eerder op. Toe aan een upgrade van je vormgeving? Neem contact op!

Upgrade Content!


 
 • Adoniss Fouramo
  Goeie werksfeer in de studio en hoge productiviteit !
  Adoniss Fouramo
  Dienst: Studiotijd
 • Moeni
  Goede communicatie, fijne samenwerking.
  Moeni
  Dienst: Studiotijd
 • Mali040
  Echt een aanrader!! Professionele mix en Master. Ik stuur mijn vocalen rauw op en krijg een meesterwerk terug. Altijd vriendelijk en snel geholpen. Topnotch werk!
  Mali040
  Dienst: Mix/Master
 • Cataleya
  Keum werkt snel en luistert aandachtig naar je wens. Hij is enthousiast en dat hoor je terug in zijn beats! Hij heeft mij geholpen van de start en dat maakt hem real en daarom neem ik hem mee wanneer ik hoger op ga!
  Cataleya
  Dienst: Beats
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons Privacybeleid.
Read more