Wie ben ik?

Mijn naam is Roy Janssen, muzikaal beter bekend als Beats by Keum. Ik ben een 23e jarige beatmaker/producer en student Communicatie and Multimedia Design met een passie voor hiphop. De interesse voor hiphop is ontstaan in 2017/2018, toen ik ben begonnen met het experimenteren in het maken van beats. Sinds 2019 breng ik al muziek uit op Spotify en werk hard om mijn muzikale dromen waar te maken.

Naast hiphop maak ik ook afro, dancehall, RnB, drill, boombap, pop en nog vele andere (sub)genres. Aan diversiteit geen gebrek. Ik wil mijn ervaringen nu ook overbrengen op de startende muzikant door middel van mijn aanbod in Spotify startups. Daarnaast ben ik altijd bereid om met welke creatieveling dan ook samen te werken. Zo ben ik een community begonnen waarin ontwikkeling en netwerken centraal staat, 'The Magic Wave'.

Zie jij het zitten om met mij aan de slag te gaan? Aarzel niet om contact op te nemen!

Mijlpalen

 • Meer dan 355.000 streams op mijn naam.
 • Mogen werken met 29 artiesten. (Bijdragen op Spotify)
 • Waaronder Amg Domina, Dreyh, Milaino en Cataleya.
 • Een sessie bij Rotterdam Airlines mogen doen.
 • In de Vibes(122k) en Fresh Flows(77k) playlists van Spotify Nederland gestaan.
 • Tweemaal een productie mogen draaien in Luxor Live Arnhem.
 • Een productie mogen draaien in de Melkweg Amsterdam bij de Realness Podcast van Latifah.
 • Een productie mogen draaien op de Nijmeegse Zomerfeesten.
 • Producties zijn in de Snipes Store Rotterdam gedraaid.


 
 • Rougé
  Keum is heel creatief en levert top productie alleen positieve vibes als je met hem werkt.
  Rougé
  Dienst: Beats
 • Giatherapper
  Werkt goed je idee uit, zelfs op afstand. Heeft van zichzelf al sterke beats klaarliggen!
  Giatherapper
  Dienst: Beats
 • Rossii
  Keum levert snel zijn beats en probeert altijd zo uniek mogelijk te zijn. Keum moet toch echt een keer doorbreken!
  Rossii
  Dienst: Beats
 • Noel
  Top service 😁 relaxt sfeertje en gezellig 👌
  Noel
  Dienst: Studiotijd
 • Jules
  Top service en ondersteuning! Van beat tot delivery en afmixen. Thanks Keum!
  Jules
  Dienst: Studiotijd
 • Adoniss Fouramo
  Goeie werksfeer in de studio en hoge productiviteit !
  Adoniss Fouramo
  Dienst: Studiotijd
 • Moeni
  Goede communicatie, fijne samenwerking.
  Moeni
  Dienst: Studiotijd
 • Mali040
  Echt een aanrader!! Professionele mix en Master. Ik stuur mijn vocalen rauw op en krijg een meesterwerk terug. Altijd vriendelijk en snel geholpen. Topnotch werk!
  Mali040
  Dienst: Mix/Master
 • Cataleya
  Keum werkt snel en luistert aandachtig naar je wens. Hij is enthousiast en dat hoor je terug in zijn beats! Hij heeft mij geholpen van de start en dat maakt hem real en daarom neem ik hem mee wanneer ik hoger op ga!
  Cataleya
  Dienst: Beats
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons Privacybeleid.
Read more