De Underrated Dutch PlaylistDe playlist door en voor artiesten. Ontstaan uit eigen hindernissen, het worstelen met het bereiken van een groter publiek voor je muziek. Een plek waar mensen allerlei soorten tracks kunnen luisteren, zoekende naar die banger voor je playlists!

Dit alles in de hoop dat een van hen uiteindelijk meer luisteraars erbij krijgt. Dat is het doel van de lijst, een kostenloze plek bieden waar artiesten hun muziek in kunnen aanvragen.

Want we weten hoe moeilijk het is om in grotere Spotify lijsten te komen...

Je track aanmelden kan hier. Per week is 1 track per artiest of groep toegestaan, dit om zo veel mogelijk gezichten de kans te bieden een plek te reserveren. Er zullen maximaal 30 tracks toegevoegd worden om wekelijks zoveel mogelijk nieuwe sounds te kunnen introduceren zonder dat plekken niet opgevuld worden. Dit zal uiteraard veranderen naarmate de vraag toeneemt.

Deel de lijst met je collega artiesten/producers en zorg ervoor dat je op vrijdagavond 19:00 bij de livestream van Beats by Keum bent om de update bij te wonen! De stream vind je hier.
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons Privacybeleid.
Read more